Valonalienien ase teknologia on maata biljardeja vuosia edellä, niin laser kun, torpeedo, laser kanuuna teknologian osalta. Vertaus kuvin maan teknologialla ei saataisi lommokaan demonien battleguiseriin, mutta valonkansojen teknologialla ne pystytään räjäyttänään tuusan nuuskaksi.

 

Moni luulee että, mitään ei tapahdu ympärillä. Tosi asia on se että, että maata suojellaan säännölisillä partiolla valonalienssin eli vapaiden planeettojen federaatiolla, battegruisereilla eli tähtilaivoston taistelu risteilijöllä muuten demonit oisi maan vallanneet ajat. sitten. Muutaman kerran denomit on pikku fregateilla päässeeet läpi mutta, heidän aluksensa räjäyttiin heti. Siitä on seurauksena venäjän Tunaskan   Usan Arizonan meteoriitin graatterit. Tämän räjäyttämisen jälkeen ei demonit oo fregateilla läpi koittanut päästä he tietävät jos he pääsevöt läpi heidän aluksensa räjäytytetään heti.

 

Suojakilpi teknologiaa taisteluristeilijöissä on suojakilpi teknologia   täydellisyyteen saakka hiottu  .

 

 

  ,  Ase teknologiaan  tämä  juttu liitty siten että , tällä tavalla voidaan yllättää demoni alus lähitäisyydeltä. Mutta rauhan omaisessa  enkeli tarkkailu tehtävissä tämä tekniikalla toimii niin että , jos halutaan että , kyseisen planeeetan  asukkat ei havaitse alusta fregattiia tai tähtiristeilijää. niin käytetään verhousta tässä apuna

 

Maan väki   Telluslaiset  tulevat  saamaan aikanaan 3000 luvulla tämän täydellisen ase ja  ym teknoogian aluksiin he saavat jo valonkansojen teknologian ennen tätä mutta  3000 luvulla he saavat kaiken teknologian .

Tälläin maa saa itse 10 suojeltavaa planettaa joita sen pitää alienssin jäsenänä suojella  demoneilta tarvittaessa räjäyttää alus. 

 

Tuhannen vuoden välein käydään varjojen sota jossa demonien hyökkäys aikeet  tehdään tyhjiksi ja ajetaan takaisin hiilisäkin tähtisumuun. 

 

Paluu